Monday, February 22, 2010

Pelik Tapi Benar…Jerawat oh Jerawat

mungkin kita biasa dengar bila isteri mengandung...suami yang akan muntah-muntah, pening2, mengidam nak makan benda yang pelik2…cuma belum dengar lagi kalau isteri nak bersalin suami yang akan sakit perut…hurrmmm...kali ni bukan nak citer pasal mengandung...kejadian ni baru disedari sejak 2-3 bulan yang lalu...biasalah org pompuan kan ada time2 cutinya yang sebulan sekali tuh...selalunya seminggu sebelum tiba masa tu pasti horman jadi tak stabil dan akan tumbuh dua tiga biji jerawat kat muka dan jerawat tu biasanya lambat surut dan sakit...yang menarik dan peliknyer...sejak2 dah kawin ni...tiap kali nak tiba jer masa tu bukan haney yang akan berjerawat...tp akira plak yang akan tumbuh jerawat dah lah besar, bengkak sakit plak tu...heeeeh...kesian kan...sebelum ni tak perasaan plak menda nih...tp dah dua tiga kali jadi rasa cam mungkin suratan atau kebetulan….

notaku di jerawat sebelah hidungmu: harap2 kalau I mengandung & bersalin u lah rasa sakitnyer yer yang…heheh...barulah sehati sejiwa tuh...

4 comments:

luna_e said...

Kalo saye kn setiap kali dtg bulan je mesti dapat penyakit mengantuk gile babeng yang macam makan pil tido tu...nak buat keje ke ape ke sume tak dapat concentrate..tensen betul tapi skarang...xlagi, malangnye, husband sy plak tibe-tibe time tu die plak dapat penyakit tu ahahahaha....pelik gak tapi...bes gak ekekekeke

Haney said...

wahh..mcmtu plak ker, ini kot yg dinamakan perkongsian hidup..yg tak besh bg lah hubby rasa plak...hehe..

Siti Nur Aminah said...

tkde pn kaitn yg significnt.tp pelik...

Akira said...

tuh la takde kaitan yg significant...tapi terpaksa menanggung seksanya setiap bulan...

 
sketch of moments - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.