Thursday, March 11, 2010

Model Terhangat Diperlukan

dalam pada En Akira sibuk buat photo-shoot model...rupanya gelagat kami diintai oleh pasangan photographer yang amat berbakat n kreatif yang sama-sama shoot model dengan En Akira di Putrajaya...mereka adalah Mr Nazri & Mrs Norly dari Khalis Photography...petang tu selepas masing-masing selesai mengisi perut...maka kami telah dilamar oleh pasangan tersebut untuk jadi model mereka bagi  Post-Wedding shoot...kami yang memang pernah memasang angan-angan untuk jadi model iklan ubat batuk ni pun tak melepaskan peluang yg ada (hahahaha...layak ke???)...dan ini adalah hasil-hasil kreativiti pasangan photographer suami isteri ni dan post-post yang kami berjaya hasilkan...amacam ada gaya model tak...
bukan senang rupanya nak jadi model...tengok model-model yang pro tuh selamba je berposing mengikut arahan photographer...bila sendiri buat memang payah...rasa nak senyum pun teragak-agak...takut salah senyum...boleh ke macam tuh...heheheheh...bila tgk muka photographer lain macam jer...kita pun ikut risau...manalah tau post kita tak menjadi ke...tak sesuai ke...apapun credit to Mr Nazri & Mrs Norly...gambar u all memang amat de'boommm'...thank you for the priceless experience...

notaku di speedlite mu: banyak dapat pengalaman  berharga hujung minggu lepas...memang best sangat...


6 comments:

eqbalzack said...

sangat cantek picnya....abg eq suka!

ita cutevirus said...

fuhhh...

cantek!!!! **double thumbs up**

Akira said...

thank you abang eq...pasangan suami isteri nih...mmg berbakat...banyak yg saya boleh belajar dengan diaorang ni...

Akira said...

ita...terima kasih...mmg cantik gambar2 diaorang kan...diaorang memang kreatif bila berkarya...

luna_e said...

awesome....!!!
You guys were so sweet and credit to honey....she was so cute!!!!!!
Besnyer...

Akira said...

thank you cik luna...credit kat haney je...i tak cute ke...hehehe..

 
sketch of moments - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.