Thursday, March 4, 2010

4th March Kembali Lagi

4 March adalah tarikh aku dilahirkan kat muka bumi ini......
hari ini 4 March maknanya...today is my birthday…bertambah lagi umur setahun…

bangun semua...‘Allah selamat kan kamu..Allah selamat kan kamu..’

sempena birthday ni...En Akira telah menghadiahkan sebuah sling bag merangkap hand bag yang diidam-idamkan selama ini beserta dgn kad ucapan…

tenkiu very much...”cantik bag tu pandai u pilih…”

dan malam tadi akira bawa gi dinner kat area subang...nak pergi jauh2 takut jem katanya...

kepada En Sudu @ Ferry & Mr Aiman, thanks for the greetings card...
kepada mama, adik2 famili dan kawan2 yang menghantar ucapan melalui sms, FB, e-mail & YM terima kasih atas ingatan anda...


notaku di hand bag barumu: meningkat lagi setahun pengalaman dalam kehidupan...priceless...


4 comments:

luna_e said...

wow...so sweet!!!!!
Happy Birthday Hani...may this year being the best year eve!!!!
hihi

Haney said...

thanks cik Luna....

Dila Abdul Rahman said...

selamat hari lahir.....kalau tak tua camna anak nak beso....huehuehue...

kita kongsi bulan kelahiran yang sama....cayalah

Haney said...

Thanks Dila….itulah yang dinamakan putaran alam..yg muda semakin tua..hehhe

 
sketch of moments - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.