Thursday, July 1, 2010

Durian Oh Durian

Baru je sampai office, terpandang 2 missed call dari En Akira..
Jarang dia telefon awal pagi macam ni
“ I teringin nak makan durian, dah 3 hari terasa”
Ooohh..nak ajak makan durian

Okey..petang ni kita gi cari durian ye
biasalah orang demam, nak makan apa pun kenalah ikhtiarkan

Notaku di kulit durianmu: mana nak cari durian kat area Bukit Tinggi ni yer..??

5 comments:

luna_e said...

besnyer makan durian..suke suke suke...tapi, durian sekarang bile xmusim mahal giler la...haish

zulkbo said...

salam..
sedapnya urian tu
kuning lembut
je nampak isinya

Haney said...

Petang ni baru nak menjejaki tempat2 yang ada jual durian..kat giant ada gak, tp dah siap buang kulit, cam tak feel plak mkn durian mcmtu.. ingat nak beli kat tepi jalan yg selalu org jual longgok2…sekarang tak musim durian susah nak cari..

++Mr N and Mrs N++ said...

kat sungai buloh ada org jual longgok atas lori..

Haney said...

Jauhlah plak nak makan durian sampai sungai buloh….tp semalam tak dapat nak menjejaki durian longgok sbb hujan..

 
sketch of moments - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.